top of page
  • ADVENTURER

Kreditní a platební karty s výhodami

ČSA KREDITNÍ KARTA (Raiffeisenbank)

- můžete provázat se svým OK plus účtem a za každých 100kč dostanete 1 Míly ve věrnostním programu ČSA. Dále vstupní bonus 10 000 mil za první platbu nebo výběr hotovosti, další bonus 10 000 mil za prvních 5 000 Kč utracených ČSA kreditní kartou v prvním měsíci po vydání karty a také výroční bonus 5 000 mil, když budete mít průměrný měsíční obrat na kartě alespoň 15 000 Kč.

- cestovní pojištění s krytím až 2 000 000 Kč, které chrání nejen vás, ale také vaši rodinu, která cestuje s vámi (manžel/manželka, druh/družka, vlastní či adoptované děti do 18-ti let věku) bez omezení počtu osob.

- S ČSA kartou máte díky programu Priceless Prague od MasterCard zvýhodněný vstup do salonku na Letišti Václava Havla Terminál 1 nebo vstup zdarma do salonků JET Lounge & SKY Lounge na mezinárodním letišti ve Vídni.


Mastercard World Elite kreditní karta (ČSOB)

- Neomezený vstup do letištních salónků Mastercard v Praze, Vídni a Bratislavě

- Lounge Key – Čtyři vstupy ročně do letištních salónků po celém světě zdarma

- Prémiové cestovní pojištění - limit léčebných výloh 10 milionů Kč, Vaše rodina je pojištěná, i když vyrazí na cesty bez vás, Pojištění storno letenek a zájezdů

Platinum Visa debetní karta (KB)

- Nadstandardní cestovní pojištění pro celou rodinu s limitem pro léčebné výlohy až 5 000 000 Kč

- Pojištění vybavení na obchodní cesty, golf i lyžování až do 60 000 Kč

- Pojištění zpoždění i zmeškání letu do 15 000 Kč a při zrušení zahraniční cesty do 100 000 Kč (20% spoluúčast)

- Při ztrátě nebo poškození zavazadel jste pojištěni až do 50 000 Kč a při jejich zpoždění do 15 000 Kč

- Při nutnosti prodloužení pobytu jste pojištěni až do 12 000 Kč

- Členství v Priority Pass pro vstup do letištních salónků po celém světě, nezahrnuje vstupní poplatek do salonku. Aktuální cena dle ceníku Priority pass je 27 USD.


Erste Premier Visa a Mastercard debetní i kreditní (ČS)

- cestovní pojištění získáváte automaticky při vstupu do služby Premier i pro rodinu nebo partnera, ať už jedete spolu nebo zvlášť. Limity pojištění jsou v nadstandardní výši - léčebné výlohy až do 10 milionů Kč, u odpovědnosti až do 6 milionů Kč. Pojištění platí v nadmořské výšce pro vysokohorskou turistiku do 5 000 m, při jachtingu jakkoliv daleko od pobřeží a při potápění do hloubky 40 m. Ke komfortu plánování vašich cest přispěje i pojištění storna cestovních služeb až do výše 150 000 Kč pro rodinu.

- Neomezený vstup do letištních salónků Mastercard v Praze, Vídni a Bratislavě

- vstup do exkluzivního letištního salonku Erste Premier Lounge v odletové hale terminálu 2

- LoungeKey - Do více než 1100 salonků po celém světě máte jako klient Erste Premier přístup jednoduše s kteroukoli platební kartou Erste Premier.


41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page